25 февруари 2015 г.

Монаси от прочутия манастир Шаолин по време на рекламна фото сесия в китайския квартал на Лондон. Снимките са част от рекламната кампания за предстоящото през есента турне на трупата в Англия.

Между 29 септември и 17 октомври 2015 година монасите от Шаолин ще изнесат своята шоупрограма в лондонския театър The Peacock. В основата на спектаклите  им, разбира се, е едно от най-древните бойни изкуства - кунг фу.

Известният по цял свят манастир Шаолин, който се намира в провинция Хънан, има зад гърба си над 1 500 години история. В него се ражда уникалното по своята философия и техника бойно изкуство, в чиято основа е залегнало развитието на духа, контролът над жизнените сили и търсенето на хармония с природата.

Монасите от манастира, след години на упорити тренировки, придобиват умението да игнорират болката, което им позволява да изпълняват много почти невероятни трикове – да чупят железни пръти, да лежат под неимоверни тежести, а изпълненията им на сложните техники с различни видове оръжие или без, са направо виртуозни.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...