26 февруари 2015 г.

Британският производител на дамско бельо Bluebella демонстрира по необичаен начин пролетно-лятната си колекция. Моден подиум за дефилето на моделите се превърна станцията на Тотнъм Корд роуд в лондонското метро, съобщава The Daily Mirror.


Полуголите момичета се разходиха сред пътниците, които чакаха в ранните часове на деня метрото, за да отидат на работа. Изданието отбелязва, че нито един от мъжете не е изявил недоволство от случващото се.


Основателката на компанията Емили Бендъл (Emily Bendell) споделя, че с организацията на нетрадиционното ревю на Bluebella е искала да подари малко добро настроение на пътниците. “Хубавото дамско бельо ви вдъхва вътрешна увереност, дори и ако сте сред онези, които чакат рано сутринта метрото, за да идат на работа”, заявява тя.

Марката Bluebella стана известна, след сключването на ексклузивен договор с авторката на романа “50 нюанса сиво” Е.Л. Джеймс за производството на колекция бельо и секс играчки, които са използвани при снимките на едноименния филм.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...