31 май 2016 г.

Огромен алигатор беше заснет да се разхожда из територията на голф игрище във Флорида. Разпускащите в същото време голфъри са успели не само да се стреснат от колосалните размери на земноводното, но и да запазят достатъчно хладнокръвие, за да заснемат клип с инцидента.

Чарлз Хелмс и негов приятел играят голф, когато на игрището в Buffalo Creek Golf  в Палмето се появява гигантският алигатор.

Двамата споделят, че доста са се стреснали. Все пак Хелмс успява да извади телефона си и да заснеме “разходката” на земноводното.
Според Чарлз Хелмс алигаторът е поне 4,5 (15 фута) метра дълъг.

Оказва се, освен това, че това не е първият път, когато е засичан да се разхожда по голф игрището. Американският телевизионен канал АВС News цитира думите на работник от обслужващия персонал, според когото “той не закача никого, никой не го закача него… така е от доста време и алигаторът вече се е превърнал в нещо като талисман за игрището ни”. И друг път играчи са го виждали и оценяват размерите му на 15-16 фута (4,5 – 4,8 метра)

Най-големият американски алигатор, улавян някога, е с дължина 15 фута и 9 инча (около 4,7 метра). Може да се окаже, че разхождащият се из Buffalo Creek Golf е истинският рекордьор.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...