30 януари 2015 г.

Задавали ли сте си въпроса, защо се правят характерните за хляба нарези? Сигурно мнозина са чували, че това уж е за да се осигури безопасно излизане на въглеродния двуокис от тестото, докато се пече хляба. Нивата на въглероден двуокис уж се повишавали в процеса на печене и ако не се осигури безпрепятственото им отделяне, може да се натрупат и хлябовете в пещта да се пръснат.

Всичко това е… пълният текст>>>


0 коментара:

Публикуване на коментар

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.

Може да ви е интересно...