9 юни 2017 г.


Arlan Robotics е компания, която – по нейните заявки – се е специализирала в разработването на “роботи само за възрастни”. Сещате се за какви “роботи” става дума.

В сайта за краудфъндинг Indiegogo компанията набира средства за “усъвършенстване на Обслужващ робот”, чиято поява се дължи изцяло на личния ентусиазъм на основателя на Arlan Robotics. Цяло чудо е какво може да се постигне с любопитство и малко постоянство, особено като се има предвид, че “Обслужващият робот” може да се похвали само с пълна липса на креативност и аматьорско изпълнение. Творението трудно може да се похвали с някакви качества, с които да се конкурира на пазара за “мъжки играчки” за развлечения.

До момента фирмата е успяла да събере малко повече от половината, от заявените средства, за "усъвършенстване" на робота. Посочена е цифрата от 12 500 британски лири, а потребителите на сайта са подкрепили проекта с почти 6 500 лири.

Компанията обаче настоява, че е създала невероятно реалистичен дроид, който в сглобено състояние събира погледите, мирише, усеща се и се движи точно като истински човек. Сами преценете, доколко заявленията на “творците” на “първия робот за орални ласки” отговарят на истината.
Внимание! Видеото не е подходящо за лица под 18 години!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...