4 март 2017 г.


Жител на един от руските региони скача в басейн, пълен с мазут и веднага след това жестоко съжалява за глупавата си постъпка. Експериментът е заснет от приятелите му на видео, на което внимание обръща полският видео блогер  To Jest Droga. След това за безразсъдния руснак се появяват съобщения в много световни медии, сред които е и  Mashable.

Не е ясно къде се е случило всичко това; авторите на клипа не са посочили място. Новинарският портал освен това се пита и поради какви причини младежът извършва този експеримент.

На видеото се вижда, че младият мъж е поставил на главата си найлонов плик и както е само по шорти скача в басейна. Но когато излиза от мазута, се оказва, че му е трудно да диша и нищо не вижда. Приятелите му пък се хилят на случилото се. Все пак се опитват и да му помогнат - напръскват тялото му с някакво бяло вещество, а след това се опитват да отмият мазута от тялото му със силна струя вода. Разбира се, опитите им се оказват без успех и мазутът така и не се отмива.

Потребителите в YouTube коментират, че младежът явно не е очаквал този ефект. Един от коментиращите отбелязва, че химическите вещества могат да проникнат в организма през кожата. Повечето коментари напълно правилно посочват, че явно "героят" в цялата случка вероятно не може да се похвали с достатъчно интелект.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...