31 май 2022 г.


Най-ярката, най-забелязваната и най-светлата (в главата) част от човечеството днес празнува. За да не се чувстват – по техните твърдения – угнетени и пренебрегвани, блондинките си имат свои празник – 31 май, Международен ден на блондинките.

Героини на безброй вицове, заложници на перхидрола и уменията на коафьорите, невинните жертви на модните писъци, повелителките на солариумите и силикона, любимките на истинските джентълмени и притежателките на хиперженска логика – всички те решават и за пръв път през 2006 година отбелязват този ден като свой празник. За най-големите блондинки на празника е предвидено да се раздава и специална награда – “Диамантено дамско токче”. Но за да го заслужат, претендентките наистина трябва да са блондинки по дух и мислене.

Учените смятат, че истинските блондинки са много рядко явление. По данни на специалисти, които са си направили труда да изследват и това, през 2202 година натуралните блондинки ще изчезнат от планетата. Само през последните 50 години относителният дял на блондинките и блондините (натуралните) е намалял от 49 до 14 процента от общия брой на населението на Земята.



Причините за това са няколко. Първо, за да се роди дете блондин и двамата родители трябва да са със светли коси. Второ, в страните, където преобладават тъмните коси, населението расте с бързи темпове, докато европейците – немци, скандинавци, руснаци, и другите народи, където се “корени” и пренася генът на светлите коси – все по-често се отчитат само с по едно дете.
Учените са изчислили, че последният човек със светли коси ще се роди във Финландия, където е най-голям относителният дял на светлокосите хора спрямо общия брой на населението.
С две думи, не е сложно да си представите, защо натуралните блондинки са на път да изчезнат: рядко се срещат, а после трябва да си намерят и мъж със светли коси, а после да се влюбят, а после… изобщо шансовете са 1 на милион.


-----------
За още новини харесайте страницата ни във Facebook>>>
Следваща
Това е най-новата публикация.
По-стара публикация

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...