6 април 2015 г.


След като попада в автомобилна катастрофа, китайски “Казанова” е на път да се сдобие с още проблеми, този път от “любовно” естество.

Жителят на град Чанша, провинция Хунан, когото в медиите идентифицират като г-н Юан, се оказва, че поддържа връзки едновременно със 17 момичета и жени. (Чанша е с население от над 6 милиона души и вероятно това е помогнало на китайския “Казанова” в начинанието му). Една от дамите дори му е родила дете. Изобретателният китаец успявал в продължение на месеци, а в някои от случаите и с години да заблуждава жените, докато не попаднал в автомобилна катастрофа.

Не се уточнява колко е пострадал в инцидента, но след като лекарите се свързват с всичките му “възлюбени”, г-н Юан вероятно ще има доста да страда, пише ВВС.

Пред местен вестник една от жените разказва, че връзката й с китайския “Казанова” е от 18 месеца. В първия момент, след като й съобщават, че той е пострадал в катастрофа, тя се притеснила и се разплакала, но когато в болницата видяла останалите “любими” на изгората си, изведнъж състраданието й се изпарило. По нейните думи, разбрала е, че някои от другите дами са издържали “избраника” си, като една от жените му е давала пари в продължение на 9 години. Друго от момичетата пък споделя, че вече била започнала да подготвя сватбено тържество с г-н Юан.

Историята е много обсъждана в социалните медии в Китай. Преобладават критичните коментари спрямо поведението на китайския “Казанова”, но някои от коментиращите все пак упрекват и дамите, които не са забелязали, че нещо нередно се случва.

Що се отнася до г-н Юан “Казанова”, след като се оправи с проблемите от инцидента, му предстои да се сблъска с китайското правосъдие, тъй като срещу него вече са повдигнати обвинения в мошеничество.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...