5 март 2015 г.


В интернет набира популярност видео клип, в който е заснета нещастна катеричка. Горкото животинче попада в заснежения двор на американско семейство, а след това полага много усилия, за да се върне обратно в гората, откъдето е дошло, но не успява. Според авторите на видеото животинчето се е опиянило, след като е преяло с изгнили ябълки, пише Entertainment.

Не става ясно къде точно е заснет клипа. На кадрите се вижда как малката горска животинка се опитва да прескочи през рехавата градинска ограда, но постоянно пада или започва да подскача на едно място. Авторите на видеото съжаляват, че освен гнилите ябълки, от които вероятно се е опиянило зверчето, не е успяло да намери нищо друго подходящо за ядене.

Забавното видео вече е гледано стотици хиляди пъти. Намират се и коментатори, които изразяват загрижеността си за катеричката. Един от коментиращите пише: “Не мога да гледам това. Животното е много пияно. И в това няма нищо смешно. Представете се себе си на мястото на това животинче”. Други потребители на YouTube дори смятат, че катеричката не се е “напила” сама. “Вижте градината. Откъде ще се вземат гнили ябълки, като всичко е покрито с дебел сняг? Няма да се изненадам, ако животното е опиянено нарочно”, казва един от гледалите видеото.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...