20 февруари 2015 г.

В мрежата се появи съкратена, анимационна версия на шумно рекламираният филм “50 нюанса сиво”. Ако искате да разберете за какво се разказва в “нормалния” филм, при това само за 60 секунди, непременно изгледайте филмчето:

Създателите на клипа си признават, че това е шегаджийска пародия на книгата и филма. Все още рядко може да гледате пиратски копия на филма в мрежата, но пък може да се запознаете с кратката хумористична версия, пишат авторите на анимацията, които не се опитват да скрият, че са руснаци.

Филмът “50 нюанса сиво” е по едноименният роман на британската писателка Е.Л. Джеймс, излязъл през 2011 година. Книгата разказва за връзката между студентката Анастейша и милиардерът Кристиан Грей, който си пада по садо-мазохистичния секс. В екранизацията на романа има около 20 минути еротични сцени.

Няколко дни след излизането на филма по екраните порно звезди в “работно облекло” записаха видеоклип, в който откровено си признават, че ненавиждат филма. В интервюто порно актрисите Надя Стайлз, Мерседес Карера и Нина Ел посочват пет причини, поради които не намират за реалистична историята на филма, създаден по книгата на Е.Л. Джеймс. Порно звездите критикуват литературната стойност на творбата и на сценария за филма. Според тях, филмът е отвратителен и го смятат за обида по отношение на порно индустрията.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...