14 януари 2015 г.


Китайка на два път отряза пениса на съпруга си, пише The New York Post. Случката е от 13 януари, а всичко започва с това, че 21-годишната Фен Лун (Feng Lung) разбрала, че съпругът й, 32-годишния Фан Лун (Fan Lung) й изневерява.

Мъжът й допуснал грешката да изпрати e-mail на любовницата си от нейния телефон, но забравил да излезе от пощенската си кутия. В резултат на това съпругата му разбрала за изневярата. Вбесената китайка нахлула в спалнята докато съпругът й спи и с ножица му отрязала пениса. Фан Лун бил приет в местната болница, където лекарите успели да зашият обратно отрязаната “гордост”. Ревнивката обаче се вмъкнала и в болничната стая и отново отрязала пениса на мъжа си, като този път изхвърлила отрязаната част през прозореца.

След това се опитала да избяга от болницата, но мъжът й, въпреки обилната загуба на кръв от отрязаното място, я настигнал на изхода на медицинското учреждение и я спукал от бой. В момента Фен Лун е арестувана и обвинена в нанасяне на тежка телесна повреда с опасност за здравето.

Изданието отбелязва още, че втора операция по възстановяване на “мъжкото достойнство” не е извършена, тъй като не са успели да открият липсващият сегмент. От полицията предполагат, че може улична котка или куче да са го отнесли.

Според информация на местните средства за масова информация Фан Лун е баща на пет деца. Не е ясно, дали всичките са от брака му с Фен Лун.
The New York Post допълва, че любовницата на мъжа, 21-годишната Чжан Хун (Zhang Hung) спокойно е понесла новината за това, че любовникът е останал без особено важната от анатомията си част. Според нея не било толкова важно, че повече няма да може да има деца.

Това не е първия подобен случай в Китай. През септември 2014 година жителка на град Фучжоу, след като заподозряла съпруга си в изневяра, също отрязала пениса му и го изхвърлила в градската канализация.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...