10 януари 2017 г.


В небето над Чили толкова често се регистрират неидентифицирани летящи обекти, че властите са създали специална държавна комисия за анализирането им. Наскоро специалистите от тази агенция споделиха сензационно видео, като признават, че заснетият обект наистина остава "неидентифициран".

Анализът на информацията за неидентифицирани обекти е поверен на Комитет по изследване на аномални явления в атмосферата (The Committee for the Study of Anomalous Aerial Phenomena, CEFAA). Това е държавна структура, част от апарата на Отдела по гражданска аеронавтика, и е под юрисдикцията на чилийските ВВС. На сайта на Комитета могат да се разгледат много снимки и бележки за регистрирани случаи на наблюдения на НЛО по цял свят.

Данните, постъпващи за анализ към CEFAA, се подлагат на внимателно проучване. Специалистите почти винаги успяват да разнищят случая и да опознаят заснетите обекти. Но има и изключения. След детайлното анализиране на данните от видеозапис, направен от военни пилоти през 2014 година, експертите признават, че наистина в небето е заснет обект, който не може да бъде идентифициран, т.е. НЛО.


За резултатите от разследването пише Huffington Post. Пълният видеозапис е публикуван в YouTube и всеки сам може да се убеди, че е направен без използване на специални ефекти и без никакви манипулации.


Неизвестният предмет е забелязан от пилотите на 11 ноември 2014 година по време на патрулен полет над крайбрежния сектор на запад от Сантяго. В доклада си флотският капитан описва НЛО-то като "плоска, издължена структура, с два топлинни центъра". Земните радари не са регистрирали летящият обект.


Обектът се появява буквално от нищото и после пак така внезапно изчезва в облаците. Специалистите на CEFAA изследват детайлно всички фактори и установяват, че обектът не е птица, парче космически боклук, насекомо, самолет, парашутист, делтаплан или атмосферна аномалия. В заключението на доклада от разследването те са записали, че обектът остава "неидентифициран летящ обект".

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...