7 юни 2015 г.

Може ли сексуалният ви живот да стане още по-добър?
Запознайте се с Lovely – “тракер на сексуалната активност, създаден за да помогне на двойките да изживеят по-вълнуващи сексуални удоволствия”, както го рекламират създателите му.

Устройството е описано като “следящо сексуалната активност, интерактивен секс инструктор и вибратор за двойки”. Поставя се в основата на пениса и вградените в него сензори, които следят движенията ви по време на секс. Тази информация се изпраща до мобилно приложение за смартфона ви и програмата предлага какви нови позиции може да опитате следващия път, когато сте в настроение за секс с партньорката си.

Приложението освен това ще ви даде информация колко калории сте изгорили по време на секс, както и каква е “максималната скорост”, която сте постигнали, продължителността на акта и силата, с която сте… се движили, образно казано. Данните се записват в дневника на програмата, така че винаги разполагате с нещо като “сексуални записки” из вашия живот.

Устройството е представено на сайта за набиране на средства Indiegogo преди три дни и вече е събрало повече от 6 000 долара. Авторите на сексуалната играчка са си поставили за цел да съберат 95 000 долара през следващите 33 дни, за да стартират масовото му производство. Цената за краен клиент, когато бъде пуснато в производство, е определена на 169 долара и се предполага, че първите образци ще са на пазара през юни 2016 година. Няколко десетки от прототипите все още може да бъдат закупени за 99 долара бройката.

Във видеото, което авторите са заснели, за да представят Lovely се описва, че е изработено от гладък, разтеглив медицински силикон, което позволява комфортното му поставяне в основата на пениса. Така се постига по-солидна ерекция за по-дълго време, обясняват авторите на идеята.

Приложението разполага с предложения за повече от 120 секс пози и ще предлага нова, на база какво вече сте опитали или кое сте си харесали най-много. Освен това програмата се опитва да дава и съвети от типа “следващият път пробвайте да удължите любовната игра и започнете с 69”. А като всеки инструктор, ако се справяте добре, ще получавате и похвали – “здравей /вашето име/! Поздравления за последния път, защото /нейното име/ явно се наслаждаваше на онова 69”.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...