12 януари 2015 г.Шведско телевизионно предаване е създало видеоклип, който само за седмица в YouTube се превръща в хит. От публикуването му на 5 януари до днес 66-секундното видео е гледано над 900 000 пъти.

Нямаше да има новина, ако едноминутното мултипликационно филмче не беше създадено с образователна цел за детското предаване  Bacillakuten. В клипа участват два главни героя – пеещи пенис и вагина. С филмчето авторите на детското предаване запознават аудиторията си с песен и танц с половите органи. В текста се казва, че пенисът е “голямо момче”, а вагината е “голяма работа”.
Героите на клипа си имат и разбираеми за децата имена – мъжкият полов орган се казва Снип, а дамският – Сноп.

Клипът предизвиква противоречивата реакция на интернет потребителите. Желаещите да коментират “детската” творба са толкова много, че от Bacillakuten са принудени да изключат коментарите под видеото в YouТube. Но преди да се случи това, все пак доста потребители са изказали мнението си. Преобладават негативните оценки, но все пак се намират и такива, които казват, че клипът запознава децата с “напълно естествени неща”.
Не липсват и похвали към авторите, за това, че на децата им е харесало запознаването с “пеещите полови органи”.
0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...