8 септември 2015 г.

Екипът на мъжкото списание  Men's Health публикува традиционният си годишен рейтинг на секси дамите. Класацията е изготвена според предпочитанията на читателите на списанието. Звездите от миналите години, Анджелина Джоли, Дженифър Лопес и Кейт Мидълтън този път се оказват едва в средата на списъка.


Първата позиция сред стоте най-секси дами за 2015 година се пада на 21-годишната модел и начинаеща актриса Шарлота Маккини. За отбелязване е фактът, че популярността си младата красавица дължи не на професионалните си фотосесии, а на Instagram, където тя публикува свои “откровени” снимки.

Второто място е за Кандис Суейнпоъл – първият южноафрикански модел, включена в момичетата на Victoria’s Secret, но и многократно получила признанията на силния пол като една от най-красивите жени на планетата.

Трета в списъка е актрисата Зоуи Салдана, известна на зрителите с участието си във филма "Аватар".

Четвърта по сексапил е Ерин Хедъртън, която през 2013 година беше сред ангелите на Victoria’s Secret.

В символичната петица на най-секси жените на света влиза и Джесика Алба. През 2006 година Алба е посочена като първа в класацията “99 от най-желаните жени” сред гласувалите на портала AskMen.com, а на следващата година оглавява и класацията на списание FHM “Най-сексуалната жена”.

Актрисата и певица Ная Ривера е поставена под номер шест в класацията на Men’s Health. През 2010 година Ривера заема 61-ва позиция в списъка “100-те най-сексуални жени” на списание Maxim, а година по-късно вече е на 43-та позиция.  През същата 2011 година AfterEllen.com я поставя на първо място в своята версия на класацията за 100-те най-секси дами. Ривера е първата, която успява да повтори резултата си и през 2012 година.

Седма в класацията е друга актриса и певица – Тейлър Суифт. През 2011 година тя е 20-та в списъка с най-секси жените на списание Maxim.

Бразилският супер модел и една от ангелите на Victoria’s Secret, Адриана Лима е осма в тазгодишната класация на Men’s Health. Според сайта models.com Лима вече седем години наред попада в топ десет на най-различни класации на най-сексапилните жени. Според списание Forbes през 2014 година тя е втора (след Жизел Бюндхен) в списъка с най-високо платените модели в света. През 2013 година Лима е спечелила над 8 милиона долара.

Моделът и актриса Емили Ратаковски, нашумяла покрай топлес фотосесиите си, е на деветата позиция сред най-сексуалните дами.

Почетното десето място в класацията на читателите на Men’s Health е за американския модел от тайландско-норвежки произход Криси Тайген. Звездата й изгрява през 2010 година на страниците на годишното издание на Sports Illustrated Swimsuit Issue. През юли 2015 година моделката прие предложението на известния фотограф Дориан Кастър и участва в еротична фотосесия.

Феновете на “Игра на тронове” ще са доволни да разберат, че Емили Кларк, изпълнителката на ролята на Денерис Тайгариен в сериала, е 11 в списъка на най-сексапилните жени.

Дванадесетата позиция е за Яна Крамер – известна американска кънтри певица.

Още една американска актриса – Блейк Лайвли, спечелила известността си с участието в сериала “Клюкарката” попада в списъка на мъжкото списание. Отредена й е “фаталната” 13-та позиция.

Ерин Андрюс, спортен журналист и коментатор, фотомодел и актриса е 14-та в списъка. През 2010 година тя заема 58-ма позиция в списъка "Hot 100" на списание Maxim.

Петнадесетата позиция е за R’n’B певицата, музикален продуцент, актриса, танцьорка и модел Бионсе Ноулс.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...