18 юни 2015 г.

До 1 юли не остава много време, а за тази дата е предвидена премиерата на поредния епизод Terminator Genisys. Някои от феновете на звездата в поредицата Терминатор – Арнолд Шварценегер обаче вече успяха да се докоснат до кумира си, макар и това да се случи по доста изненадващ за тях начин.

Актьорът и бивш губернатор на щата Калифорния зае мястото на восъчната фигура на “Терминатора”  в музея на восъчните фигури Madame Tussauds в Холивуд. Той освен това се разходи по улиците, закачайки се с други хора, облечени в сценични костюми на известни филмови герои. Срещна дори свой двойник, позиращ за снимки с няколко дами и за кратко двамата тренираха превърналата се в крилата фраза “I’ll be back!”. Докато се промъква сред тълпата от минувачи, Терминаторът молеше пешеходците “Моля, не ми чупете палката за селфи”.

Акцията не е само рекламен трик. Целта й е да се съберат средства за After-School All-Stars – програма, която чрез сайта Omaze.com планира да провежда актьорски курсове за деца, които нямат възможност да си платят. Шварценегер и преди е участвал в подобни събития. Веднъж се превъплъти като треньор в обновена боксова зала в Бруклин, а след това участва в акция, по време на която караше танк M47, с който мачкаше всичко наоколо, а един от доброволците можеше да се включи като мерач на екипажа.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Може да ви е интересно...