12 юни 2015 г.

В открития космос никой не може да чуе пъшкането ти. Pornhub, един от най-големите сайтове за порно, планира да е първи в снимането на порно в космоса.
Специалният си интерес майсторите на филми за възрастни смятат да финансират чрез сайта за краудфъндинг Indiegogo. Голямата цел, която са си поставили е, през 2016 година да бъде заснет филма Sexplorations,  а главните роли в него са поверени на порно звездите Eva Loria и Johnny Sins.


До момента почти 800 души са дарили средства за осъществяване на проекта, а събраната само за два дни сума надвишава 15 000 долара. През оставащите 58 дни на кампанията трябва да се съберат недостигащите 3,4 милиона долара, за което от Pornhub се надяват на своите редовни посетители. През 2014 година сайтът е отчел 18,35 милиарда влизания. Ако през оставащите до края на кампанията дни сумата от 3,4 милиона долара не бъде събрана, пожертвованията се връщат на направилите ги.

В досегашната над 50-годишна история на космическите полети, все още няма официално регистриран случай на секс в космоса. Или поне никой не го е разгласявал официално.
Но ако човешката раса иска да колонизира други светове, възможността за едно добро отпускащо… сексче и (още по-важното) възпроизводство е от голямо значение.

С все повече навлизащите в космическите полети частни компании, пътуването извън гравитационната граница на планетата ще става все по-достъпна, а цената за космическите “туристически” разходки – по-ниски. И въпреки че набирането на средства за проекта Sexplorations може да се смята повече за ПР-ход от страна на компанията, не е изключено Pornhub да се окаже пионер в по-целенасоченото проучване на човешката сексуалност в космически условия.

0 коментара:

Публикуване на коментар